FOTOSUNUM

foto_sunum_logo_monochrome_01

FOTOSUNUM

Günümüzde fotoğraf, bundan on yıl öncesine göre, hayatımızın akışı içinde çok daha farklı bir şekilde yer almaktadır.

Artık eskisine oranla çok gelişmiş ama aynı oranda da basitleştirlmiş cihazlarla genellikle günlük yaşamdan “anlar” alınıp, bilgisayar monitörlerinde, sanal ortamlarda sosyal medyada ve iletişim sitelerinde paylaşılmaktadır.

Oysa ki fotoğraf kişinin duygularını, gördüklerini en kısa yoldan sanatsal olarak ifade etmesini sağlayan ama aynı zamanda da bir belge niteliği taşıma özelliğini bir arada bulunduran bir sanat disiplinidir. 

Programın amacı, artık her evde bulunan “Sayısal” (dijital) kameralarla, “Sanatsal” fotoğraf sunumlarının “Herkes” tarafından yapılabileceğini göstermektir.

Normal bir kurs programı çerçevesinde en az üç hafta sürecek olan temel fotoğraf eğitimi yaklaşık 2,5 saat içinde tamamlanmaktadır.

Akabinde bu bilgiler sıcakken pratik uygulamaya geçilerek öğrenim pekiştirilmektedir.

Bunu yaparken çok çeşitli konular, temalar kullanarak okul için son derecede değerli bir “Fotoğraf Arşivi” oluşturmak da mümkün olmaktadır.

Program süresi iki gün olarak planlanmıştır.

Programı muadillerinden farklı kılan “interaktif” olması dışındaki en önemli bir diğer özelliği, her tema ve uygulama sonrası yeni bir grupla yeniden çalışmaya başlanabilinmesidir.

Program hem gezi hem eğitim hem de sanat içeriği taşımaktadır.

Sorularınız ve daha fazla bilgi için lütfen anasayfada iletişimi tıklayınız.

SEQUENTIAL PHOTOGRAPHY

Nowadays photography appears in the course of our lives quite different than it used to be a decade ago.

Today, with equipment more advanced as well as simplified in comparison to the past, “moments” from our daily lives are being shared on computer monitors, virtual grounds and in the social media.

However, photography is an art discipline that carry the essence of expressing one’s feelings and vision as direct as possible in an artistic manner while bearing the qualification of a document.

The aim of this programme is to show that “artistic” photo presentations can be realized by “everone” with the digital cameras that we have in every house.

While a normal basic photography training which will at least continue for three weeks, this programme takes 2,5 hours to complete.

Right after this training, practical implementation enables the training to be reinforced.

While doing this using various themes and subjects provides the opportunity to form a very valuable “photography archive” for the school.

The programme is set for two days.

What makes this programme special and different than the others apart from being “interactive” is being able to start again with a new group and theme every time.

The programme content involves travel, training and arts.

Please click on contact on the main page for your questions and further information.